Găsește un specialist în migrenă

Credem că pentru a aduce cu adevărat o schimbare în viața persoanelor afectate de migrene, pe lângă informațiile despre afecțiune, educarea tuturor părților despre această boală invalidantă, reducerea stigmei și promovarea empatiei, un rol deosebit îl are creșterea accesului la îngrijire.

Considerăm util demersul de a crea un instrument practic care să conecteze la nivel local persoanele care trăiesc cu dureri de cap și migrene cu furnizorii de îngrijire de care au nevoie. Un astfel de instrument este: Lista de recomandări de experți în migrenă!

Aproximativ 90% dintre persoanele cu migrenă au nevoie de îngrijire profesională și nu se pot baza pe automedicație: serviciile pentru cefalee ar trebui să se bazeze pe asistența medicală primară pentru a oferi o acoperire suficientă și trebuie să fie susținute de îngrijiri de specialitate.

Migrena poate fi tratată în general de medicul de familie sau de către orice medic neurolog! Dar în cazurile de migrenă cronică, dureri de cap fără un diagnostic cert, cefalee de abuz medicamentos sau migrenă rezistentă la tratamente clasice, recomandăm solicitarea unui consult de specialitate la un medic neurolog expert în migrenă!

Dacă sunteți un profesionist din domeniul sănătății care tratează migrenele sau durerile de cap și nu vă regăsiți deja în listă, vă rugăm să completați formularul de la finalul paginii pentru a fi adăugat în directorul nostru Găsește un specialist în migrenă. Alăturați-vă bazei noastre de date!

Recomandări experți în migrenă

JudețOrașNume specialist în migrenăInstituțieAdresaTelefonEmailWebsite
BucureștiBucureștiDr. Adina RoceanuSpitalul Universitar de Urgență BucureștiSplaiul Independenței nr. 169Tel. centrala: 021/3180522, 021/3180523
Int.: A1-180, A2- 280, A3- 380, A4- 480
[email protected]www.suub.ro
BucureștiBucureștiDr. Florina AntochiSpitalul Universitar de Urgență BucureștiSplaiul Independenței nr. 169Tel. centrala: 021/3180522, 021/3180523
Int.: A1-180, A2- 280, A3- 380, A4- 480
www.suub.ro
BucureștiBucureștiDr. Bogdan PanăCentrul Medical EmeraldStr. Nicolae G.Caramfil nr. 75021 9814[email protected]www.emeraldmed.ro

Adăugați cabinetul dvs. pe site-ul nostru web!

Sunteți un medic interesat să faceți o diferență în viața pacienților cu migrenă? Adăugați numele dvs. în registrul nostru de medici specializați în migrenă!

Introduceți informațiile Dvs. de contact pentru a fi adăugate în Lista de recomandări de medici specializați în migrenă.

De asemenea, puteți utiliza acest formular pentru a actualiza informațiile existente deja. Mulțumim!


    Adresa dvs. de e-mail este doar pentru evidențele noastre și NU va fi inclusă pe site-ul web destinat publicului.

    Titulatură:
    Medic specialist neurologMedic primar neurologConf. Dr.Prof. Dr.

    Grupă de vârstă pacienți (vă rugăm să bifați toate cele aplicabile):
    Pediatrie (până la 10 ani)Adolescenți (10-17 ani)Adulți (peste 18 ani)