DespreMigrena.ro

DespreMigrena.ro are misiunea de a face conștientizarea migrenei să devină virală!

OBIECTIVELE CAMPANIEI

Suscitarea de conversații despre migrenă – Există 1 miliard de persoane care trăiesc cu migrenă și, din păcate, milioane de persoane se confruntă cu această boală în tăcere. Migrena este o boală invizibilă, dar ochelarii de soare mov sunt folosiți pentru a-i determina pe oameni să înceapă conversații despre această afecțiune. Prin faptul că oamenii își împărtășesc experiențele, alții se vor simți mai puțin singuri în călătoria lor.

Pentru mult prea mult timp, migrena a fost sinonimă cu „o durere de cap”. Migrena este o boală neurologică complexă care are impact asupra aproape tuturor sistemelor corpului. Deși nu este mortală, această afecțiune provoacă simptome care le răpesc oamenilor calitatea vieții.

DespreMigrena.ro le oferă oamenilor platforma pentru a explica adevăratul impact pe care boala l-a avut asupra vieții lor. Este, de asemenea, o oportunitate ușoară pentru persoanele care nu suferă de migrenă să învețe despre această afecțiune și să arate că le pasă de persoanele care trăiesc cu ea.

Educarea și responsabilizarea persoanelor cu migrenă – Aproape jumătate dintre persoanele care trăiesc cu migrenă nu sunt diagnosticate și, prin urmare, nu sunt tratate sau sunt subtratate. Această campanie este un vehicul pentru a-i conduce pe oameni către resurse și îngrijiri mai bune.

Atingerea acestor obiective începe cu creșterea gradului de conștientizare. Vă rugăm să participați alături de noi, indiferent dacă trăiți sau nu cu această afecțiune. Având în vedere că 1 din 7 persoane trăiește cu această boală, aproape toată lumea cunoaște pe cineva care trăiește cu migrenă.

Alte
articole